Cégtörténet


„A harcosnak a harc elején semmije sincs, csak a lelkesedése és a kardvívás gyakorlása közben kifejlesztett mozdulatai. De a küzdelem előrehaladtával ráébred, hogy a lelkesedés és az edzés nem elég a győzelemhez, tapasztalatra is szükség van. Ekkor tárja ki a szívét az Univerzumnak, és arra kéri Istent, adjon neki erőt, hogy az ellenség minden kardcsapásából okulhasson. A harcos nem csak a saját erejére támaszkodik: ellenfele energiáját is felhasználja.”(Paulo Coelho)

Napra pontosan egy évvel ezelőtt egy harcos nagy álmokkal indult útnak. Útját küzdelem kísérte, de akaratereje és kitartása minden lépéssel közelebb vitte álmai megvalósításához.

A küzdelemnek még nincs vége, mindennapi életünk részévé vált, de az elért eredmények azt mutatják, hogy van értelme minden reggel harcba indulni és győzni!

Valaki azt mondta a hatalom felelősséggel jár. Az Elit Building Electro Kft. Ma  már több családnak jelenti a megélhetést, a biztonságot. Együtt dolgozunk és egymásért, hogy a mai napot még számtalan ilyen kövesse. Egyre nagyobbak és jobbak legyünk, megfeleljünk saját magunknak kitűzött elvárásoknak. Évek múlva is jó érzéssel gondoljunk vissza a kezdetekre, hogy érdemes volt elindulni ezen az úton, megérte küzdeni az álmainkért.

2015.06.25.


Egy hozzászólás a(z) “Cégtörténet” bejegyzéshez

  1. Üdvözlet! Ez egy hozzászólás.
    A hozzászólások moderálásához, szerkesztéséhez és törléséhez látogassunk el a honlapunk vezérlőpultjának
    Hozzászólások menüpontjához.
    A hozzászólok avatarját a Gravatar biztosítja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük